2022 Ford Maverick-maatvergelijking: hoe groot is het versus Ranger, F-150?

De compacte Ford Maverick-pick-up uit 2022 is er en het is een serieus intrigerend stuk uitrusting. Een vraag die we hadden (en we zijn er zeker van dat velen van jullie dat ook hebben) is hoe de grootte zich verhoudt tot de andere Ford pick-up opties.

Ford had een paar jaar geleden alleen de F-serie en zijn brede scala aan configuraties. Toen kwam de Ranger langs. Nu voegt de Maverick zich bij het paar tussen Ford’s snelgroeiende pick-upopties. Dat betekent dat er drie maten vrachtwagens zijn voor drie verschillende gebruikssituaties. De aandrijflijnen en unibody-constructie onderscheiden de Maverick duidelijk van de anderen, maar het is moeilijk om de schaal te beoordelen door simpelweg naar kunstzinnige persfoto’s van een pick-up te kijken.

Om dit op te lossen, heeft Ford een handige afbeelding gemaakt die precies laat zien hoeveel kleiner de Maverick is in vergelijking met zijn andere pick-ups. Dat kun je bovenaan dit bericht bekijken. Vergeleken met zijn naaste buur, de Ranger, is hij 11,1 centimeter korter. Dat is bijna een voet, afgetrokken van zowel de voor- als achterkant. Het meest getroffen gebied is het bed van de Maverick. Het is een bed van 4,5 voet, terwijl de Ranger in SuperCrew-formaat een bed van vijf voet heeft (61 inch om precies te zijn). We gebruiken de Supercrew ter vergelijking, omdat deze het dichtst in de buurt komt van de exclusieve full-four-door setup van de Maverick. Als je voor de Ranger Supercab gaat, werk je met een groter bed van 1,80 meter.

Je merkt een klein verschil in beenruimte achter tussen de Maverick en Ranger, maar de Maverick wint deze vergelijking. Waar de Ranger maximaal 34,5 inch is, biedt de Maverick een maximum van 36,9 inch (of 35,9 inch met de hybride). Dat geeft je een idee van waar de prioriteiten liggen voor deze pick-ups – de Ranger is voor werk en ontspanning, terwijl de Maverick meer een gezinsvoertuig is met een bed- of crossover-alternatief. Het hoogteverschil is minimaal, maar de Ranger is 2,4 inch groter. Maar nogmaals, de Maverick heeft meer ruimte in de cabine en verslaat de Ranger voor hoofdruimte op de tweede rij met 1,3 inch. De iets kleinere breedte van de Maverick zou het parkeren en manoeuvreren ook iets gemakkelijker moeten maken dan een Ranger. Het is 2,3 inch dunner (als je de spiegels meetelt), waardoor het gemakkelijker is om er elke dag mee te leven.

Het verschil tussen de Maverick en een F-150 is waar de dingen zich beginnen te verspreiden. Je typische F-150 Supercrew met een bed van 5,5 voet komt op 231,7 inch, waardoor hij 32 inch langer is dan een Maverick. Dat betekent dat als uw garage slechts een paar voet te kort is om een ​​F-150 te houden, de Maverick zeer waarschijnlijk zal passen. De extra lengte van de F-150 werpt zijn vruchten af ​​in de binnenruimte. De beenruimte achter is maar liefst 43,6 inch, wat 6,7 inch meer is dan de Maverick op zijn best (niet-hybride). De F-150 is nog steeds de beste keuze als je een berg ruimte en een super luchtig interieur wilt, maar de Maverick lijkt meer dan genoeg te zijn voor kinderen of kleinere volwassenen om comfortabel te zijn. Bovendien zult u die borden met maximale hoogte niet verdacht in de gaten houden bij het binnenrijden van krappe parkeergarages. De kleinere draaicirkel van de Maverick zal u ook helpen als u eenmaal in de garage bent.

Het is nauwelijks de vergelijking waard, maar Ford heeft een F-250 Super Duty toegevoegd die is geconfigureerd als een Crew Cab met een korte doos voor extra perspectief. De Maverick is 20% kleiner en bijna een voet korter in hoogte. Dat zegt meer over hoe gigantisch de grootste pickups tegenwoordig zijn dan hoe klein de Maverick is, maar het is nog steeds een handige vergelijking om te begrijpen hoe groot de Maverick is.

U kunt deze kleine pick-up in de herfst persoonlijk op dealerkavels zien en zelf vergelijken en contrasteren om te zien of het de juiste maat is om in uw leven te passen.

Gerelateerde video:

https://www.youtube.com/watch?v=/CkOoHWnxmNI

CreditSource link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Have-a-nice-bay
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0